Samen zorgen we dat de inwoner van Haaksbergen goed geïnformeerd is, dicht bij huis goede zorg kan ontvangen en eigen regie kan nemen. Met onze digitale mogelijkheden heeft u 24 uur per dag toegang tot zorg. Op deze pagina vindt u informatie over de digitale zorg waar u gebruik van kunt maken.  

Praktische hulp nodig bij het gebruik of installeren van deze digitale voorzieningen?
Wij werken samen met de bibliotheek Haaksbergen, daar kunt u met al uw hulpvragen terecht.  

Video consult

Als het niet nodig is om naar de praktijk te komen kunnen wij u vragen te beeldbellen. Dit heeft meerwaarde als het naast telefonisch contact ook nuttig is om elkaar te zien of de klacht te laten zien. Dit doen we met de beveiligde app FaceTalk. 

Persoonlijke gezondheidsomgeving

Met Mijngezonheid.net of met de MedGemak app komt u in uw persoonlijke gezondheidsomgeving (MGN). U heeft hiermee 24 uur per dag toegang tot uw gegevens en toegang tot zorg. U kunt uw medisch dossier inzien, online een afspraak maken, een vraag stellen aan de huisarts of apotheker en medicatie bijbestellen. 

Keuze ziekenhuis

Het kiezen van het juiste ziekenhuis kan een lastige opgave zijn. De website ziekenhuischeck.nl helpt hierbij en geeft duidelijke informatie. De volgende onderwerpen komen aan bod: patiënttevredenheid, heropnames, aantallen operaties en algemene resultaten van het ziekenhuis.

Video behandeling 

Bent uw onder behandeling bij de fysiotherapeut? Dan kunnen wij met behulp van de app PhysiTrack thuis helpen met oefeningen. Vraag uw zorgverlener er naar en download de app. 

Betrouwbare websites

Goede betrouwbare gezondheidsinformatie vindt u op 
www.thuisarts.nl
www.apotheek.nl