top of page

Zorginformatie

Online is er veel informatie te vinden over zorg. Het kan zijn dat je tegenstrijdige informatie vindt en dat kan verwarrend zijn. Op deze pagina vind je betrouwbare informatie over zorg en zorgverleners van Haaksbergen die wij zorgvuldig hebben verzameld. 

Voor als je maar niet opknapt

Voor sociale en maatschappelijk steun

Wat nu?

Over diverse aandoeningen

Bij een prikkelbare darm

In het knie- of heupgewricht

Voor mannen en vrouwen

Voor kinderen met overgewicht

Voor leefstijl verandering volwassenen

Hulpmiddel bij gewichtsvermindering

Betrouwbare websites

Als je op zoek bent naar informatie over zorg, type je waarschijnlijk op Google je vraag in. Maar hoe weet je zeker dat de informatie die je daar vindt betrouwbaar is? Wij hebben drie tips waar je betrouwbare informatie over gezondheid kunt vinden. Op www.thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid gemaakt door artsen, bekijk hier de Introductie video Thuisarts.nl. Op www.apotheek.nl vind je alles over medicijnen en betrouwbare informatie van de apotheker, bekijk hier de Introductie video Apotheek.nl. Op www.zoekuwzorg.nl vind je alle eerstelijns zorgverleners uit Haaksbergen.
rawpixel-487102-unsplash.jpg
P2040598-b.jpg

Keuze ziekenhuis

Het kiezen van het juiste ziekenhuis kan een lastige opgave zijn. De website ziekenhuischeck.nl helpt hierbij en geeft duidelijke informatie. De volgende onderwerpen komen aan bod: patiënttevredenheid, heropnames, aantallen operaties en algemene resultaten van het ziekenhuis.

Advies over behandeling

De keuzehulpen kunnen ondersteunen bij het maken van een afweging voor het wel of niet doen van een onderzoek, een behandeling of gebruiken van medicijnen.
P2040678-b.jpg
bottom of page