Wij zorgen samen dat de inwoner van Haaksbergen goed geïnformeerd is, dicht bij huis goede zorg kan ontvangen en eigen regie kan nemen in het zorgproces. Op deze pagina delen we betrouwbare informatie over zorg, zorgverleners en digitale zorg.

Digitale zorg

Met onze digitale mogelijkheden heeft u 24 uur per dag toegang tot zorg. Klik op onderstaande knop als je meer wilt weten over de digitale zorg waar je gebruik van kunt maken. Kun je wel wat praktische hulp gebruiken bij deze digitale voorzieningen? Wij werken samen met de bibliotheek Haaksbergen, daar kun je met al je hulpvragen terecht.

Betrouwbare informatie

Online is er veel informatie te vinden over zorg. Het kan zijn dat je tegenstrijdige informatie vindt en dat kan verwarrend zijn. Op deze website vind je betrouwbare informatie over zorg en zorgverleners van Haaksbergen die wij zorgvuldig hebben verzameld. Klik op onderstaande knop en lees meer over betrouwbare websites, hulp bij het kiezen van het juiste ziekenhuis, advies bij behandeling en gezondheidsinformatie over de zorg die wij verlenen.

Klacht of tip?

Elke klacht is een kans om de zorg, samenwerking of organisatie te verbeteren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om aan te geven dat je ergens ontevreden over bent. Heb je een tip of klacht die te maken heeft met een activiteit van de EZH? Dan kun je deze melden via onderstaand klachtenformulier.