Ons netwerk van lokale zorgverleners stimuleert elkaar tot het verlenen van goede zorg, verbetering en innovatie. We kennen elkaars expertise en weten elkaar goed te vinden. Zo verlenen wij samen de beste zorg voor de inwoners van Haaksbergen. Op deze pagina kun je terecht als je een nieuwe zorgverlener bent in Haaksbergen en delen we informatie over onze zorgprogramma’s.

Nieuwe zorgverlener

Ben je een nieuwe eerstelijnszorgverlener in Haaksbergen (in dienst bij een praktijk, organisatie of praktijkhouder) dan heten we je van harte welkom! De zorgverleners in Haaksbergen werken nauw met elkaar samen.

Ons motto is: door samenwerking betere zorg. Met onderstaande informatie helpen je graag verder om wegwijs te worden in het Haaksbergse eerstelijnszorg netwerk en hoe je hieraan kunt deel te nemen.

P2040525-bewerkt.jpg
P2040590-b.jpg

Zorgprogramma's

Onze zorgprogramma’s brengen de zorgprocessen en de betrokken zorgverleners per doelgroep en aandoening in kaart. Elk programma heeft een coördinator; het aanspreekpunt bij vragen of veranderingen. 

 

Binnen de EZH ontvangt de patiënt tijdige en dichtbij de juiste zorg op de juiste plek door de best passende zorgprofessional doordat optimaal gebruik wordt gemaakt van het zorgaanbod in het netwerk. Zo zorgen we samen voor goed geïnformeerde professionals en de inwoners van Haaksbergen.

Klacht of tip?

Elke klacht is een kans om de zorg, samenwerking of organisatie te verbeteren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om aan te geven dat je ergens ontevreden over bent. Alle aangesloten zorgverleners doen hun uiterste best om de zorg zo goed mogelijk te verlenen. Toch kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Bespreek dit waar mogelijk met jouw zorgverlener. Wil je een klacht indienen dan kan dat meestal via de klachtenregeling van betreffende zorgverlener. In de klachtenprocedure lees je voor welke klacht welke procedure wordt gevolgd. 

 

Heb je een tip of klacht die te maken heeft met een activiteit van de EZH? Dan kun je deze melden via onderstaand klachtenformulier.