top of page

Wij zorgen samen dat de inwoner van Haaksbergen goed geïnformeerd is, dicht bij huis goede zorg kan ontvangen en eigen regie kan nemen in het zorgproces. Op deze pagina delen we informatie over zorg en digitale zorg, kun je zoeken naar zorgverleners en hulp vanuit de gemeente.

Digitale zorg

Met onze digitale mogelijkheden heb je 24 uur per dag toegang tot zorg. Klik op onderstaande knop als je meer wilt weten over de digitale zorg waar je gebruik van kunt maken. Kun je wel wat praktische hulp gebruiken bij deze digitale voorzieningen? Wij werken samen met de bibliotheek Haaksbergen, daar kun je met al je digitale hulpvragen terecht.

Zorginformatie

Online is er veel informatie te vinden over zorg. Het kan zijn dat je tegenstrijdige informatie vindt en dat kan verwarrend zijn. Op deze pagina vind je betrouwbare informatie over zorg en zorgverleners van Haaksbergen die wij zorgvuldig hebben verzameld. Klik op onderstaande knop en lees meer over betrouwbare websites, hulp bij het kiezen van het juiste ziekenhuis, advies bij behandeling en gezondheidsinformatie over de zorg die wij verlenen.

Actueel

Volg ons op Social media voor aankondigingen van leuke bijeenkomsten en actuele zorgprogramma’s waar je aan mee kunt doen.

Hulp vanuit de gemeente

Ben je op zoek naar lokale hulp en ondersteuning?
De gemeente Haaksbergen biedt hiervoor sociale en maatschappelijke steun. In Haaksbergen heet dit: Noaberpoort. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Klik dan op onderstaande button.
P2040386-b.jpg
P2040458-b.jpg

Zoek uw zorg(verlener)

Vind de juiste zorgverlener via de website zoekuwzorg.nl.

Tip of klacht?

Elke klacht is een kans om de zorg, samenwerking of organisatie te verbeteren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om aan te geven dat je ergens ontevreden over bent. 

 

Let op: wil je een klacht indienen over een zorgverlener dan kan dat meestal via de klachtenregeling van betreffende zorgverlener.

 

Heb je een tip of klacht die te maken heeft met een activiteit van de EZH? Dan kun je deze melden via onderstaand formulier.

bottom of page