top of page

Digitale zorg

Met onze digitale mogelijkheden heb je 24 uur per dag toegang tot zorg. Lees hieronder verder als je meer wilt weten over de digitale zorg waar je gebruik van kunt maken. Kun je wel wat praktische hulp gebruiken bij deze digitale voorzieningen? Wij werken samen met de bibliotheek Haaksbergen, daar kun je met al je digitale hulpvragen terecht.

Persoonlijke gezondheidsomgeving

Via de website www.mijngezonheid.net of met de MedGemak app kom je in je persoonlijke gezondheidsomgeving (MGN). Je hebt hiermee 24/7 toegang tot je gegevens en toegang tot zorg. Je kunt je medisch dossier inzien, online een afspraak maken, een vraag stellen aan de huisarts of apotheker en medicatie bij bestellen.
rawpixel-760103-unsplash.jpg
digivaardig in de zorg.png

Digitaal vaardiger worden?

Wij helpen u graag op weg zodat u zelf:

  • Online gezondheid informatie te kunnen vinden​

  • De digitale mogelijkheden kunt gebruiken bij bijvoorbeeld de huisartsenpraktijk. Zoals een online een afspraak maken. 

  • MijnGezondheid.net kunt gebruiken

  • Ehealth (online werken aan uw gezondheid) kunt doen
     

U kunt hiervoor kosteloos bij de bibliotheek in Haaksbergen terecht. Daar helpen we u graag met uw vraag. Ook een korte cursus is mogelijk. Op maandagochtend is er een inloop van 9:30 - 11:30 uur.

Beeldbellen

Als het niet nodig is om naar de praktijk te komen kunnen wij je vragen om te beeldbellen. Dit heeft meerwaarde als het naast telefonisch contact ook nuttig is om elkaar te zien of de klacht te laten zien. Dit doen we met de beveiligde app FaceTalk. Bekijk hier de Introductie video. Lees hier meer over hoe werkt het en over het installeren van Facetalk.
rawpixel-602153-unsplash.jpg
P2040420-b.jpg

Behandeling op afstand

Ben je onder behandeling bij de fysiotherapeut? Dan kunnen wij met behulp van de app PhysiTrack thuis helpen met oefeningen. Vraag de zorgverlener ernaar en download de app.
bottom of page