top of page

Ons netwerk van lokale zorgverleners stimuleert elkaar tot het verlenen van goede zorg, verbetering en innovatie. We kennen elkaars expertise en weten elkaar goed te vinden. Zo verlenen wij samen de beste zorg voor de inwoners van Haaksbergen. Op deze pagina vind je alle netwerk informatie die relevant is voor jou als zorgverlener.

Over ons

Wij zorgen samen voor toekomstbestendige zorg door het faciliteren en informeren van zorgprofessionals. Wie wij zijn, waar we voor staan en waar we naar toe gaan, lees je op deze pagina.

Netwerkorganisatie van eerstelijns zorgprofessionals
P2040525-bewerkt.jpg

Jaarplan en voortgang

In het jaarplan voor 2024 staan de EZH activiteiten voor de zorg en samenwerking. Met als belangrijkste onderdelen: gezondleven, passend geïntegreerd zorgaanbod, communicatie in netwerk, persoonsgerichte zorg en blijvend organiseren van goed draaiend netwerk. Daarnaast vind je hier de stand van zaken en voortgang van de activiteiten in de zorgprogramma’s en projecten.

Zorgvernieuwing

Heb je een goed idee voor de zorg of samenwerking? Werk het uit! Dan brengen we het idee samen verder. Bekijk de procesbeschrijving en gebruik onderstaande documenten voor de uitwerking.

Netwerkorganisatie van eerstelijns zorgprofessionals
Netwerkorganisatie van eerstelijns zorgprofessionals

Nieuwe zorgverlener

Ben je een nieuwe eerstelijnszorgverlener in Haaksbergen (in dienst bij een praktijk, organisatie of praktijkhouder) dan heten we je van harte welkom! De zorgverleners in Haaksbergen werken nauw met elkaar samen.

 

Ons motto is: door samenwerking betere zorg. Met onderstaande informatie helpen je graag verder om wegwijs te worden in het Haaksbergse eerstelijnszorg netwerk en hoe je hieraan kunt deel te nemen.

EerstelijnsZorg Haaksbergen
EerstelijnsZorg Haaksbergen
EerstelijnsZorg Haaksbergen

Vind je netwerk

Vind je collega's en contactgegevens op de website zoekuwzorg.nl of in de sociaal domeinkaart.

Toekomstbestendige zorg door het faciliteren en informeren van zorgprofessionals
Toekomstbestendige zorg door het faciliteren en informeren van zorgprofessionals

Wachtkamerscherm

Onderstaande informatie, over hoe wij samen zorg verlenen, is te zien op de EZH wachtkamerschermen. Ben je deelnemer van de EZH en heb je een eigen wachtkamerscherm, dan kun deze slides downloaden voor je eigen wachtkamerscherm. 

Informatie dashboard

Het dashboard geeft inzicht in de populatie en de uitvoering van de zorgprogramma's. Wij volgen de gezondheidsstatus van de inwoners van Haaksbergen en de effecten van de samenwerking en zorg. Hierdoor kunnen wij onze zorg verbeteren en bekijken of we de goede dingen doen.

P2040658-b.jpg

Tip of klacht?

Elke klacht is een kans om de zorg, samenwerking of organisatie te verbeteren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om aan te geven dat je ergens ontevreden over bent. 

 

Heb je een tip of klacht die te maken heeft met een activiteit van de EZH? Dan kun je deze melden via onderstaand formulier.

bottom of page