top of page

Nieuwe zorgverlener

Ben je een nieuwe eerstelijnszorgverlener in Haaksbergen (in dienst bij een praktijk, organisatie of praktijkhouder) dan heten we je van harte welkom! De zorgverleners in Haaksbergen werken nauw met elkaar samen. Ons motto is: door samenwerking betere zorg. Met onderstaande informatie helpen je graag verder om wegwijs te worden in het Haaksbergse eerstelijnszorg netwerk en hoe je hieraan kunt deel te nemen.

Aansluiten
bij de EZH

De zorgverleners in Haaksbergen werken nauw met elkaar samen. Ons motto is door samenwerking betere zorg. Met onderstaande informatie helpen je graag verder om wegwijs te worden in het Haaksbergse eerstelijnszorg netwerk en hoe je hieraan kunt deel te nemen. Ben je praktijkhouder [1] en wil je je mogelijk aansluiten bij de EZH? Download onderstaand document om te zien welke stappen hiervoor nodig zijn.
P2040598-b.jpg
P2040669-b.jpg

Zoekuwzorg

Met zoekuwzorg.nl brengen we ons zorgnetwerk, ieders expertise en de netwerkzorg in beeld, waardoor je vindbaar bent voor collega zorgprofessionals en de patiënt. Ben je een eerstelijnszorgverlener werkzaam in Haaksbergen? Meld je dan via onderstaande knop aan voor een vermelding op de website.

Digitale communicatie

Zorgmail 

Dit wordt (financieel) gefaciliteerd door de EZH. De deelnemer vraagt zelf een zorgmailadres (met edifact) aan voor de praktijk via www.zorgmail.nl en stelt het managementbureau hiervan in kennis. Het factuurbedrag kan worden gedeclareerd bij de EZH. Stuur hiervoor de factuur naar het managementbureau.

 

Zorgdomein patiënten overleg app

Deze beveiligde app gebruiken we voor snel en kort overleg over patiëntenzorg. Installeren kan via de app of play store. 

Wachtkamerscherm

De EZH stelt software ter beschikking om informatie op uw wachtkamer scherm te tonen. Het tv-scherm schaf je zelf aan. De content bevat EZH informatie aangevuld met informatie over uw praktijk. Interesse? Stuur ons een mailtje.

Nieuwsbrief

De EZH brengt eens per maand een nieuwsbrief uit over actuele activiteiten en nieuws vanuit het netwerk. De nieuwsbrief bevat informatie met een hoge nieuwswaarde van belang voor de zorg en samenwerking. 

Ontvang je de nieuwsbrief (nog) niet, meld je dan aan. Ben je een nieuwe zorgverlener in het EZH netwerk dan krijg je de mogelijkheid jezelf voor te stellen. Schrijf hiervoor een korte introductietekst en stuur een profielfoto mee. 
rawpixel-1097262-unsplash.jpg
Eerstelijnszorg Haaksbergen

Blog

Volg wekelijks onze blog. De blog wordt geschreven door het management bureau en bevat actuele informatie uit het netwerk. Meld je hieronder aan en ontvang wekelijks onze blog.

LinkedIn

Meld je aan voor de besloten LinkedIn groep eerstelijnszorghaaksbergen. Hierin kan iedereen in het netwerk interessante informatie posten voor het netwerk.
bottom of page