top of page

Ik wil gezond leven

Gezond leven draagt bij aan het opbouwen van een goede weerstand en het verkleinen van de kans op ziekten. Je kunt hier zelf aan werken door gezond te eten, regelmatig te bewegen, niet te roken en te matigen met alcohol. Je hoeft niet direct alles om te gooien, kleine veranderingen zijn ook de moeite waard. Kies vooral iets dat bij je past, zo hou je het vol. Klik op de afbeelding voor meer informatie voor de video over het leefstijlroer.

leefstijl roer.png

De zorgverleners van de EZH verlenen de zorg die bij jou past. Zij geven je waar nodig advies over een gezonde leefstijl of bieden je een programma aan ter ondersteuning van het aanpassen van jouw leefstijl. Zo zorgen we samen voor een goede ervaren gezondheid voor alle inwoners van Haaksbergen. Wat we te bieden hebben of waar je hierover informatie kunt vinden, lees je door te klikken op onderstaande buttons.

Mag het ietsje minder?

Wil je graag ongezonde leefpatronen doorbreken maar hou je het niet vol? De zorgverleners van de EZH staan voor je klaar en helpen je er graag bij. Klik op onderstaande button om meer informatie te krijgen over stoppen met roken en minder alcohol te drinken.

bottom of page