top of page

Het landelijke Chronische Zorgnetwerk en de link met de EZH

In Haaksbergen zijn verschillende paramedici aangesloten bij Chronisch ZorgNet, wat een enorme meerwaarde biedt voor het lokale netwerk. Hieronder een lijst met fysiotherapeuten, longverpleegkundigen en diëtisten die deel uitmaken van dit netwerk.


Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 zorgverleners, waaronder fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose. Dit netwerk staat bekend om zijn focus op kwaliteitsborging, multidisciplinaire scholingen en het delen van de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van chronische aandoeningen.

 

Daarnaast is het voor patiënten verzekerd bij Menzis (en mogelijk volgend jaar alle verzekeraars) dit jaar beleid dat alleen fysiotherapeuten aangesloten bij Chronisch ZorgNet kunnen declareren. Verwijzingen naar juiste fysiotherapeut is door Thoon vanuit VIPlive ingeregeld.

 

Fysiotherapeuten:

Nick Hilderink - Fysiotherapie Noordman

Mark Elzebroek - Fysiotherapie Noordman

Elle Temmink-pierik - Fysiocentrum Sengers

Peter Paul Schmitz - Fysiotherapie Schmitz

Margo Versteeg-Bloemen - Fysiotherapie de Werfheegde

Onno de Vries - Fysik

 

Longverpleegkundigen (Livio):

Leonie ten Cate en Jolin Kwakman-Djong

Leonie: 06-52497251

Jolin: 06-12987275


Diëtisten:

Laura Hoefman en Jeanette Wes van Livio

Elise Slootman van Diëtistenpraktijk Vitalise

 

 

101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page