top of page

Hoe vind ik de juiste zorgverlener voor Kinderen/Jeugd in HaaksbergenWe hebben gemerkt dat ouders regelmatig met vragen zitten over voeding bij jonge kinderen, huilbaby's, gedragsproblemen en incontinentie/bedplassen. Helaas komen deze vragen niet altijd bij de juiste zorgverlener terecht. Bijvoorbeeld, scholen sturen ouders soms door naar de huisarts, terwijl het eigenlijk logischer zou zijn om voor deze hulpvragen naar de jeugdarts of jeugdverpleegkundige te verwijzen. Het is daarom essentieel dat we elkaar als zorgverleners in Haaksbergen goed kennen en weten bij wie we terechtkunnen voor specifieke vragen en ondersteuning.


Om meer inzicht te geven in beschikbare netwerken en contactgegevens die relevant zijn voor kinderzorg, verwijzen we naar Zoekuwzorg:


Het kennen van dit netwerk stelt ons in staat om beter samen te werken en gebruik te maken van elkaars expertise, zodat ouders en kinderen de beste zorg ontvangen. We streven ernaar om dubbel werk te voorkomen en ervoor te zorgen dat de juiste zorg op de juiste plek terechtkomt.


Ben je een zorgverlener die veel met kinderen werkt en nog niet deelneemt aan het netwerk voor kinderen/jeugdigen in Haaksbergen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar wilmanijenhuis@eerstelijnszorghaaksbergen.nl.

29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page