top of page

Ken jij de Beweegwijzer Haaksbergen al?

Via beweegwijzerhaaksbergen.nl krijg je makkelijk en snel een overzicht van activiteiten in Haaksbergen, op het gebied van bewegen en sport.

In Haaksbergen is een divers aanbod en voor iedereen is wel een passende activiteit te vinden. Door te kijken naar het diverse aanbod, kom je op ideeën. Er staat


informatie over verenigingen en over particuliere aanbieders, maar ook over evenementen en openbare beweegmogelijkheden.


Je kunt voor jezelf een kijkje nemen, maar ook samen met een cliënt of patiënt. Juist voor mensen die kampen met chronische aandoeningen, zoals DM2, hart- en vaatziekten of overgewicht is de stap naar een actieve leefstijl en bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Terwijl bewegen en sporten wel een heel positief effect heeft op het voorkomen en behandelen van klachten en complicaties. Elk duwtje in de rug is dan fijn en waardevol.


De Beweegwijzer kan een hulpmiddel zijn om met een cliënt, of patiënt, te kijken met welke activiteiten hij/zij aan de beweegnorm kan gaan voldoen. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door alle mogelijkheden!9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page