top of page

Kerstdiner; Niemand hoeft alleen te zijn.

Eén van de fysiotherapeuten uit ons netwerk, Rozemarijn van Dijk-Jansen, heeft al een aantal jaren een bijzonder initiatief; Stichting Kerst Bi'j Roos.

Ze organiseert een kerstdiner voor mensen uit Haaksbergen die niemand hebben om kerst mee te vieren.

Zij heeft dit initiatief een aantal jaren geleden bedacht, nadat ze zelf patiënten had die met kerst echt alleen en eenzaam waren. "Er worden heel veel kerstdiners door verschillende organisaties georganiseerd, maar allemaal niet met kerst. Bij de eerste editie heeft een vriendin van mij sponsors gevonden die dit een goed idee vonden en mee wilden helpen, zowel financieel, als ook in de voorbereiding. Het eerste jaar hadden we ongeveer 35 gasten. Het tweede jaar 50, daarna 75. In Coronatijd hebben we een kerstdiner rondgebracht aan huis, het tweede jaar ontbijtjes. Vorig jaar hebben we weer een fysiek kerstdiner georganiseerd."

Dit jaar is er een uitgebreide lunch op 2e kerstdag. We hebben een groep van 9 vrijwilligers in de organisatie. Op de dag zelf helpen er 30 vrijwilligers. De lunch wordt volledig gesponsord zodat het kosteloos is voor de genodigden.


  • Locatie: Kantine van voetbalvereniging Bon Boys.

  • Wie: Voor Haaksbergse inwoners, ook Buurse en De Hoeve.

  • Doelgroep: Mensen die niemand hebben om dit jaar kerst mee te vieren.

  • Vervoer: Als mensen slecht ter been zijn of geen ander vervoer hebben is vervoer eventueel geregeld.


Aanmelden:

Ken je iemand die we blij kunnen maken met dit kerstdiner? Dan nodigt Rozemarijn ze graag persoonlijk uitnodigen.

Mail hiervoor naam, adres en telefoonnummer van de potentiële deelnemer naar rozemarijn@fysiotherapienoordman.nl62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page