top of page

Klaar voor de Engelse mijlenloop?

Zondag 20 maart 2022 staat in mijn agenda en in die van ruim 25 EZH zorgverleners. We gaan die dag samen 5 of 10 mijl lopen.

Gezond leven is belangrijk voor iedereen. Een gezonde leefstijl is daarom steeds vaker onderwerp van gesprek in de spreek- of behandelkamer. Door gezonde leefgewoontes kun je langer gezond en fit blijven of voorkomen dat klachten of aandoeningen verergeren. Zorgprofessionals proberen de patiënt te verleiden tot gezond gedrag. Dus willen we zelf ook gezondheid uitstralen. Goed voorbeeld doet immers volgen!


EZH: Wij lopen samen.


Vanaf zondag 24 oktober start er een hardloop clinic. Hieraan kun je deelnemen als beginnende hardloper of als je je eigen recreatieve hardloopprestaties wilt verbeteren.

Met behulp van een goed opbouwschema, aandacht voor techniek en een video analyse, kunnen deelnemers de basis leggen om een langere afstand te kunnen hardlopen.


Er is een informatieavond op maandag 11 oktober om 20:00 uur in het clubgebouw van de AVH, aan de Scholtenhagenweg 39.24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page