top of page

Leefstijlprogramma Cool2BFit voor kinderen

Er start opnieuw een groep Cool2Bfit in Haaksbergen. Met dit leefstijlprogramma wordt gewerkt aan een gezonde leefstijl bij kinderen en hun ouders. Er is aandacht voor voldoende bewegen en gezonder eten. Met Cool2BFit werkt het hele gezin op een sportieve en positieve manier aan hun leefstijl!

Woensdag 9 november start er een nieuwe groep. Het programma is voor kinderen van 8 tot 13 jaar.


het programma vind plaats onder deskundige begeleiding van een diëtist, psycholoog en kinderfysiotherapeut. In een groep van 8 tot 10 kinderen krijgen de kinderen een jaar lang wekelijks een sportsessie. Na dat jaar wordt iedereen nog een half jaar gevolgd door het team van Cool2bFit om te kijken of de gezondere leefstijl op de langere termijn wordt vastgehouden. Door de kinder- en oudervoorlichtingsbijeenkomsten, met informatie over voeding en beweging en hoe om te gaan met eigenwaarde en gedragsverandering, wordt het hele gezin betrokken in de gezonde leefstijl.


Voor meer informatie en om aan te melden, kijk op www.cool2bfit.nl. Ook kunt u contact opnemen met Maaike Aarnink (diëtist) via info@maaikeaarnink.nl of telefoonnummer 0623197955.

177 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page