top of page

Uitnodiging EZH Nieuwjaarsbijeenkomst

Op woensdag 18 januari 2023 nodigen we je uit voor de EZH nieuwjaarsborrel. Dit keer met een interessant inhoudelijk thema: "gastvrijheid in de zorg".


We nemen je naar de wereld en beleving van Hospitality. Je krijgt praktische tips om hospitality in jouw praktijk toe te passen en hoe je het kunt inzetten om de patiënt zo centraal mogelijk te stellen.


Met hospitality kun je hét verschil maken!

Als je in de gezondheidszorg patiënten als gast gaat zien (door hen het gevoel te geven dat zij gehoord, gezien en gewaardeerd worden) zullen zij zich beter voelen, meer tevreden zijn en loyaal worden naar de zorgverlener.

Een gastvrije eerste indruk, de manier van aanspreken, de uitstraling van de medewerkers en af en toe een wow-moment, maakt groot verschil in de beleving van de patiënt en de patiënttevredenheid.

Het kost je geen extra tijd, het maakt je werk lichter en het vermindert de stress bij jezelf. Kortom een win-win situatie.


Voor wie?

Iedereen werkzaam in de eerste lijn is van harte welkom! Ook bijvoorbeeld de assistentes, baliemedewerkers, verzorgenden in de thuiszorg, medewerkers van het sociale domein, etc.


Waar? Theater de Kappen, Haaksbergen.


Programma? 18:30 - 20:00 uur Gastvrijheid in de zorg door Marianne Smeets

20:00 - 21:00 uur Nieuwjaarsborrel


Geef je wel even op, dan weten we dat we je kunnen verwelkomen!

E: denisedezwart@eerstelijnszorghaaksbergen.nl


228 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page