top of page

Veel reacties enquête nazorg kanker

De huisartsen in Haaksbergen hebben begin maart in samenwerking met de Eerstelijns Zorgverleners in Haaksbergen (EZH) geïnventariseerd hoe patiënten die behandeld zijn voor kanker, de begeleiding én de nazorg hebben ervaren. Ruim 200 Haaksbergenaren hebben hun ervaringen met ons gedeeld. Dit helpt ons om de zorg en samenwerking waar nodig te kunnen verbeteren. Veel dank hiervoor!

We willen de uitkomsten van het onderzoek graag delen met de deelnemers die dit in de enquête hebben aangeven. Zo proberen we verbeteringen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van de patiënt.

Door de corona maatregelen kan een bijeenkomst nu niet plaatsvinden. Wij plannen dit op een later moment. De mensen die het betreft hebben hierover een mail ontvangen.

Heeft u geen mail ontvangen en wel belangstelling om, naar aanleiding van de door u ingevulde enquête, mee te denken? Laat dit dan weten door een mail te sturen aan ons EZH managementbureau t.a.v. Wilma Nijenhuis. Email: wilmanijenhuis@eerstelijnszorghaaksbergen.nl


Samen zorg wij voor optimale zorg!


15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page