top of page

“Verleiden en innoveren, anders verdwijn je”.

Wil je weten wat achter deze uitspraak steekt? Beluister dan net als ik de podcast van TAO, de Twentsche Apothekers Organisatie. De ontknoping volgt in de laatste minuten, maar het is het luisteren waard. Een leuke bijkomstigheid is dat onze lokale apotheker Lisette Darman de podcast presenteert (een talent!) en Jeroen van de Sanden in deze aflevering bij haar te gast is.


Het is een inspirerende uitzending over zaken die je met elkaar voor elkaar kunt krijgen. Bijvoorbeeld door je als discipline regionaal te verenigen en samen te werken. We zagen deze ontwikkeling al eerder bij de huisartsen en 5 jaar geleden bij TAO. De Twentse fysiotherapeuten volgen.


Jeroen stelt zich voor dat de Twentse fysiotherapeuten, huisartsen en apothekers elkaar verleiden om gezamenlijke een organisatie te vormen waarin ze de eerstelijnszorg dichter bij elkaar brengen. En dit vervolgens het ook weer kleine weten te maken. Zodat elke dorp, stad of wijk zijn eigen wijk samenwerkingsverband krijgt en samen rondom de patiënt gestructureerde zorg biedt. Vergelijkbaar met Haaksbergen. Mooi compliment aan de EZH Jeroen, daarvoor dank!


Heb jij na het beluisteren van deze podcast een idee om te innoveren of te verleiden zodat we niet verdwijnen? Laat het je vertegenwoordiger in de RVA weten. Misschien werken we het dan samen uit.


25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page