top of page

Zin in zin geven? Bekijk dan eens deze 3 interessante masterclasses.

Uit ons netwerk ontving ik vandaag de volgende tip over drie Masterclasses van Agora en ZonMw op 10, 17 en 22 novembe

r, van 15.00-17.00 uur die mogelijk voor jullie interessant zijn.

De masterclasses bestaan elk uit een zorgvuldig samengesteld en afwisselend programma met sprekers uit de praktijk, onderzoek en onderwijs over zingeving en geestelijke verzorging.

Deelnemers ontvangen de meest recente kennis uit onderzoeken rond zingeving én praktische handvatten om er mee aan de slag te gaan. Deelname is kosteloos. Accreditatie voor elk van deze masterclasses is aangevraagd bij de SKGV, NVPPO (POH), het Registerplein en V&VN.


Voor wie?

Huisartsen, POH-ers, sociaal en maatschappelijk werkers, wijkverpleegkundigen, verzorgenden, paramedici, geestelijk verzorgers en vrijwilligers(coördinatoren) die betrokken zijn bij zingeving en geestelijke verzorging.


10 november 2022: Samen zorgen voor zingeving

Voor cliënten en patiënten in de thuissituatie is aandacht voor zingeving belangrijk, zeker in de palliatieve fase. Hoe geef je deze aandacht vorm? En hoe kun je als beroepskracht goed samenwerken rondom de zorg voor zingeving? Tijdens deze masterclass op 10 november gaan we graag met je in gesprek over interdisciplinair samenwerken en krijg je actuele kennis en handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan.


17 november 2022: Zin in het latere leven

Welke zingevingsproblemen kunnen een rol spelen bij het ouder worden? Welke ondersteuning bij zingeving vinden ouderen passend en wat betekent dit voor jouw werk als professional of vrijwilliger? Samen met ouderen, professionals en vrijwilligers gaan we daar in deze masterclass op 17 november dieper op in.

22 november 2022: Structuur en creativiteit als basis voor geestelijke verzorging Wil je graag weten wat creatieve werkvormen en gestructureerd werken kunnen bijdragen aan gesprekken over zingeving? En wat dit jou en jouw cliënten te bieden heeft? In deze masterclass op 22 november verkennen we de waarde hiervan aan de hand van het nieuwe gespreksmodel ‘In dialoog met je levensverhaal’.52 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page