Ons netwerk van lokale zorgverleners stimuleert elkaar tot het verlenen van goede zorg, verbetering en innovatie. We kennen elkaars expertise en weten elkaar goed te vinden. Zo verlenen wij samen de beste zorg voor de inwoners van Haaksbergen. Op deze pagina vind je alle inhoudelijk informatie die relevant is voor jou als zorgverlener.

Over ons

Wij zorgen samen voor een toekomstbestendige zorg door het faciliteren en informeren van zorgprofessionals. Maar wie is de EZH? Waar staan we voor en waar gaan we naartoe? Lees er meer over op deze pagina.

P2040404-b.jpg

Blog

De EZH zorgt voor betrouwbare gezondheidsinformatie. Samen zorgen we voor een platform waarop we kennis kunnen delen. Hier vind je actuele informatie over ontwikkelingen, voortgang en initiatieven. Dit is ook het platform waarop jij kennis kan delen. Heb je een goed onderzoek gelezen of een idee? Tip ons of schrijf een gastblog.

P2040685-b.jpg

Jaarkalender

Om de zorgverleners met elkaar te verbinden organiseert de EZH inspirerende bijeenkomsten. Zie je een interessante bijeenkomst? Meld je direct aan!

Zorgvernieuwing

Heb je een goed idee voor de zorg of samenwerking? Werk het uit! Dan brengen we het idee samen verder. Bekijk de procesbeschrijving en gebruik onderstaande documenten voor de uitwerking.

rawpixel-626041-unsplash.jpg
rawpixel-487102-unsplash.jpg

Nieuwe zorgverlener

Ben je een nieuwe eerstelijnszorgverlener in Haaksbergen (in dienst bij een praktijk, organisatie of praktijkhouder) dan heten we je van harte welkom! De zorgverleners in Haaksbergen werken nauw met elkaar samen.

 

Ons motto is: door samenwerking betere zorg. Met onderstaande informatie helpen je graag verder om wegwijs te worden in het Haaksbergse eerstelijnszorg netwerk en hoe je hieraan kunt deel te nemen.

index-3.png
Praktijk in beweging.png
index-2.png

Vind je netwerk

Vind je collega's op de website zoekuwzorg.nl of in de sociaal domeinkaart.

P2040652-b.jpg
P2040503-b.jpg

Wachtkamerscherm

Heb je een goed idee voor de zorg of samenwerking? Werk het uit! Dan brengen we het idee samen verder. Bekijk de procesbeschrijving en gebruik onderstaande documenten voor de uitwerking.

Tip of klacht?

Elke klacht is een kans om de zorg, samenwerking of organisatie te verbeteren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om aan te geven dat je ergens ontevreden over bent. Wil je een klacht indienen dan kan dat meestal via de klachtenregeling van betreffende zorgverlener. In de klachtenprocedure lees je voor welke klacht welke procedure wordt gevolgd. 

 

Heb je een tip of klacht die te maken heeft met een activiteit van de EZH? Dan kun je deze melden via onderstaand klachtenformulier.